Geir Madsen

Byggeplassleder CM

E-post: geir.madsen@cm.no
Mobil: +47 975 12 139

Kompetanse og erfaring

Geir er utdannet tømrermester og har jobbet som byggeplassleder i og med CM siden 1990. Før sin CM-karriere drev Geir egen tømrermesterforretning og gjennomførte ulike oppdrag som byggeplassleder, teknisk sjef på Hotell Contiental osv. 

Erfaringslisten til Geir er lang. Den strekker seg fra kompliserte tekniske reabiliteringsoppgaver og leietakertilpasninger til nybygg innenfor både helse, næring og nyboligprosjekter. Han var bl.a. byggeplassleder i vårt prisbelønte Future Built-prosjekt i Ulsholtveien, for rehabilitering av Ekebergrestauranten, Hotell Continental, andre hotellbygg, offentlige skolebygg og helsebygg og flere nyboligprosjekter.

Geir er en meget dyktig og ærekjær byggeplassleder, som legger vekt på å ivareta byggherres ambisjoner OG å ivareta sluttbrukers behov. Med sin allsidige erfaring klarer Geir å forutse utfordringer og iverksette preventive tiltak for å redusere risiki underveis i prosjektet. Han er en meget kompetent, ansvarsbevisst og fin brobygger på en hektisk byggeplass.