Trine Skøien

Trine Skøyen

Leder for Utvikling & Forvaltning CM

E-post: ts@cm.no
Mobil: +47 975 09 504

Kompetanse og erfaring

Trine er utdannet Siviløkonom fra Handelshøjskolen København, har Masterprogram i prosjektledelse (BI) og Bransjesertifikat eiendomsutvikling (Senter for Eiendomsfag). Hennes arbeidserfaring er fra eiendom og finans. Trine er leder for utvikling og forvalting i CM og er også daglig leder i CM Invest, som investerer i eiendom.

Trine startet i CM i 2016 og har ansvar for utvikling og forvalting av selskapets eiendommer og som prosjektleder for byggherre. Trine har tidligere over 15 års erfaring med eiendomsutvikling både innenfor bolig, næringseiendom og helseeiendom. Hun har også erfaring med eiendomsforvaltning som eiendomssjef med ansvar både for leietakertilpasninger og interaksjon med leietakere&brukere.  Som prosjektleder for byggherre er Trine gjerne engasjert fra tidligfase, og bidrar til å definere sluttproduktet. Trine har f.eks. hatt ansvaret for utvikling og gjennomføring av boligkonsepter, for salgsforberedelser og for kundereisen fra a-å.

Trine er markedsorientert med fokus på at produkt tilfredsstiller oppdragsgiver og sluttbruker. Hun er strukturert og er en god prosessdriver, som evner å bruke sin allsidige kompetanse inn i prosjektene.